Τρόποι Πληρωμής

  1. Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολές με εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00 ευρώ και το επιβαρύνεται ο πελάτης.

  1. Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα

Οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών (MasterCard, Visa, Amex, Maestro) ολοκληρώνονται σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς , μέσω Πρωτοκόλλου Ασφαλείας Τεχνολογίας, η επιβεβαίωση της οποίας διεξάγεται μέσω του συστήματος 3D Secure Network της VISA και MASTERCARD.

  1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την εξόφληση της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ή μέσω e-banking, παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Καλό θα ήταν για την άμεση εξυπηρέτηση σας, να μας στείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής στο email: info@e-geoponia.gr

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR63 0172 7610 0057 6108 4746 559

Δικαιούχος: ΧΑΧΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΔΑΜ

Alphabank:

IBAN: GR4101409350935002101011823

Δικαιούχος: ΧΑΧΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΔΑΜ

  1. Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal και από κει θα ολοκληρώσετε την συναλλαγή.

 

 

 

**Η ιστοσελίδα μας δεν έχει πρόσβαση και δεν καταγράφει τα στοιχεία των καρτών.