Όροι και προυποθέσεις

  • Γενικοί Όροι

Η ιστοσελίδα www.e-geoponia.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Χαχλάκης Α. Μιχαήλ με ΑΦΜ: 028872832, ΔΟΥ: Ηρακλείου, Διεύθυνση: 10ο χλμ Ηρακλείου – Μοιρών, Τ.Κ: 71500, Τηλ: 2813007227, 6986888078.

 

  • Προσωπικά Δεδομένα

ΝΟΜΟΣ 2472/1997 - Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (προαιρετικό).

**Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (π.χ δικαστήριο).

Στην περίπτωση που επιλέξετε μέθοδο πληρωμής με Πιστωτική/Χρεωστική ή Προπληρωμένη ή μέσω PayPal, η συναλλαγή γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε εταιρίας ( Τράπεζα Πειραιώς ή σελίδα της PayPal αντίστοιχα).

  • Ακύρωση Παραγγελίας Πριν Την Αποστολή

Για μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας σας προτού αποσταλθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6986888078, ή να μας στείλετε μήνυμα στο email: info@e-geoponia.gr. Εφόσον έχετε ήδη καταθέσει τα χρήματα με κάποιον τρόπο πληρωμής (εκτός της αντικαταβολής) θα σας τα επιστρέψουμε.

  • Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μερες.

Η Παράδοση κυμαίνεται σε 1-5 μέρες από την μέρα αποστολής.

**Σημείωση: Συνήθως για την ασφαλή αποστολή των φυτών οι παραγγελίες που περιέχουν φυτά αποστέλλονται Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη (εκτός αργιών) έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα τα παραλάβετε το συντομότερο δυνατόν χωρίς να μείνουν πολλές μέρες κλεισμένα στη συσκευασία.

  • Τιμές Των Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στο site συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, 24% για τους σπόρους/ βολβούς ή είδη κήπου, και 13% για τα φυτά.

  • Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στη περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που θα παραλάβετε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, η επιστροφή γίνεται χωρίς χρέωση δική σας στη παρακάτω διεύθυνση:

Φυτώρια Χαχλάκης Μιχάλης

10o χλμ Ηρακλείου-Μοιρών, 71500

6986888078

 

Στην περίπτωση της επιστροφής και εφόσον έχει επιλεχθεί άλλος τρόπος πληρωμής εκτός από την Αντικαταβολή, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Το προϊόν ή τα προϊόντα που θα επιστραφούν θα πρέπει να συνοδεύονται με το παραστατικό (απόδειξη) αγοράς και να βρίσκονται στη κατάσταση που παραλείφθηκαν. Σε διαφορετική περίπτωση, δε είναι δυνατή η επιστροφή.

  • Λοιπά

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.e-geoponia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.