Επιστροφές/Ακυρώσεις

  • Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.  Αν το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, ή δεν ευθύνεστε εσείς για τη λάθος αποστολή, το κόστος επιστροφής είναι δωρεάν.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ COURRIER. H ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ (πχ από λάθος αποστολή προϊόντος, ελαττωματικό προϊόν κλπ).

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο τηλέφωνο: 6986888078 ή στο email: info@e-geoponia.gr.

 

  • Ακύρωση

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυνατότητα ακύρωσης υπάρχει μόνο εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ακόμα, και αν έχετε πληρώσει με οποιονδήποτε τρόπο (εκτός αντικαταβολής) θα σας επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό.